Vinter på The Deer & Daisy Inn

Fira vintern på The Deer & Daisy Inn

Vintern är kortare och mindre sträng på Österlen. Men den är inte desto mindre ägnat åt mys och trivsel i goda vänners lag.  Vi lägger en termos varm chocklad och matiga ostmackor i din ryggsäck och skickar dig ut på äventyr. När du kommer hem sprakar brasan och vi dukar upp till pysselkväll eller sångafton. Varför inte en bra film på Kiviks bio eller ett klurigt quiz i puben? Det finns alltid ett bra sätt att fira vintern på The Deer & Daisy Inn!

Ett annorlunda julfirande

Kom och fira jul med oss på The Deer & Daisy Inn så kommer du att få minnen för livet!

Om du aldrig har firat jul som man gör i England har du en ny och spännande upplevelse framför dig. I England är julen en riktig fest. Fula jultröjor, äggtoddy och strumpor på spiselkransen. Plum Pudding och roliga lekar. Fullmatade julgranar med pråliga dekorationer och julmusik i alla möjliga och omöjliga stilar. 

På The Deer & Daisy kommer vi att fira julen med besked och du är varmt välkommen att vara med!

fira vintern på the deer daisy inn - julgran med ljus utomhus

Nyfiken på The Deer & Daisy Inn?

Kontakta oss så berättar vi mer om våra planer! Vi vill höra från dig som är potentiell gäst - hur kan vi göra ditt Österlen-besök oförglömligt? Vi vill höra från dig som vill bli vår partner för en levande och engagerad besöksmiljö - vad kan vi göra tillsammans? Och vi vill höra från dig som undrar vad i jösse namn vi håller på med - vad har du för frågor till oss?