Vilka är vi?

Vår webbplats heter http://deerdaisyinn.se.

Bakom den här hemsidan och The Deer & Daisy Inn står jag, en privatperson som heter Anna och som har en dröm om att starta ett genuint engelskt B&B med pub på Österlen. Just nu kan jag inte berätta mer, men jag kommer att uppdatera sidan så fort allt blivit mer formellt.

Vilken data samlar vi in?

Kontaktformulär

När du fyller i ett kontaktformulär på vår hemsida så sparar vi de uppgifter du fyller i. Syftet skriver vi ut vid varje kontaktformulär och vi använder uppgifterna endast på det sätt som beskrivs.

 
Snabbenkäter

Om du svarar på en av enkäterna på hemsidan så sparar vi dina svar i det e-postmeddelande som skickas till oss, men vi ber aldrig om information som kan identifiera dig i samband med enkäterna. Tanken med dem är bara att ge oss generell information om vad våra tilltänkta besökare särskilt efterfrågar så att vi kan utforma våra kommande tjänster på rätt sätt. 

Analytics

Vi kommer att använda Google Analytics för att se hur många besökar vi har på sidan och hur de rör sig mellan de olika sidorna. Vi kommer inte att kunna se vem som rört sig på sidan utan endast antal.

Vilka rättigheter har du?

Om du har fyllt i ett kontaktformulär med dina kontaktuppgifter och sedan ångrar dig kan du be att bli borttagen från vår lista. Det gör du genom att mejla oss på 

Vem vi delar din data med

Vi delar inte din data med någon annan, varken person eller företag.