Lantlig charm & engelsk romantik

resting my head at night at the Deer & Daisy

Bed & Breakfast

En bra Village Pub har ett par rum att hyra ut.

Det kommer The Deer & Daisy också att ha. Självklart ska rummen vara inredda i romantisk stil med lyxiga textiler och lantlig charm. Inget rum ska vara det andra likt men gemensamt för dem alla är lugnet, bekvämligheten och känslan av att vara väl omhändertagen.

Frukosten är minst lika viktig som den goda nattens sömn. Kärleksfullt tillagad av råvaror från trakten. Vackert presenterad så att dagen börjar på det rätta stressfria och njutbara sättet! 

taking my tea in the afternoon at the Deer & Daisy

Afternoon Tea

En fin tradition är att ett riktigt lyxigt High Tea på eftermiddagen

Allt ska vara hembakt och RIKLIGT! Små trekantssmörgåsar med gurka & färskost, cheddar & krasse, kokt skinka & senap för den som äter kött. 

Efter smörgåsarna kommer de varma sconesen med olika marmelader och clotted cream, och sist men inte minst en delikat bakelse med smak av säsongens goda. 

Serverat med enorma mängder te bryggt i riktigt fina kannor och på porslin som är så tunt att man nästan kan se rakt igenom det.

meeting my friends tonight at the Deer & Daisy

Puben

En Village Pub har ingen storbilds-TV och musiken överröstar aldrig sorlet.

Till The Deer & Daisy kommer man för att umgås, och är man ensam när man kommer in tar det inte lång stund innan man är i samtal med någon. Dryckerna är noga utvalda och helst från lokala bryggerier. Maten är enkel men vällagad, god och riklig. 

När du har kört en hel dag för att äntligen komma fram till det vackra Österlen och rummen på The Deer & Daisy så är det sista du vill att sätta dig i bilen igen för att hitta mat. Du slinker in på puben, lutar dig tillbaka och glider in i ett välförtjänt gemyt.

Vill du få vårt öppningserbjudande när det är dags?

Fyll i dina uppgifter nedan så kan du vara säker på att inte missa någonting!

Vi kommer att skicka ett (1) meddelande till dig när öppningsdatum är spikat och bokningen öppen. Varken mer eller mindre.

Vill du följa vårt projekt på närmare håll medan vi gör verklighet av drömmen om The Deer & Daisy så följ oss på gärna Instagram!